Articole » Masini de inchiriat cu sofer pentru transfer aeroport

Masini de inchiriat cu sofer pentru transfer aeroport


Calatoriile si excursiile sau deplasarile in interes de serviciu pot fi destul de obositoare, mai ales daca acestea sunt departe de casa, intr-un loc pe care nu il cunoastem prea bine. Indiferent  de tipul de calatorie, un concediu cu familia sau prietenii sau o delegatie de la locul de munca, este important sa avem un mijloc de transport accesibil pentru a ne deplasa si pentru a ajunge rapid dintr-un loc in altul. Pentru ca este exclus sa ne folosim de masina proprie, tot mai multe persoane apeleaza la servicii de inchirieri masini cu sofer pentru transferul la aeroport si invers.

Serviciul de transfer aeroport presupune transportul clientilor de la aeroport spre o anumita destinatie sau de la o anumita locatie spre aeroport si usureaza cu mult calatoriile, oferind astfel multiple beneficii. Pe langa confortul sporit, care va permite sa va reveniti dupa un zbor obositor, puteti calatori in voie fara sa va faceti griji pentru modalitatile de deplasare, de aceste detalii ocupandu-se soferii. In plus, pe toata durata transferului la/de la aeroport, puteti profita de timp admirand imprejurimile, lucrand la proiectele pe care le aveti in desfasurare sau bucurandu-va in liniste de calatorie. De asemenea, prin serviciul de transfer aeroport nu mai trebuie sa va faceti griji pentru rute sau pentru faptul ca nu cunoasteti orasul, deoarece compania de rent a car are grija de toate aceste aspect.

Compania Abdul Prestige pune la dispozitia clientilor sai o flota auto formata din masini de calitate, echipate corespunzator pentru a oferi cele mai bune conditii de transport. Va oferim masini cu o capacitate de pana la 8 pasageri si va oferim posibilitatea de a opta pentru masini elegante si fiabile, cat si masini de teren sau sport. Serviciile noastre de inchirieri sunt disponibile non-stop, iar transferul spre aeroport sau de la aeroport spre destinatie se va face in cele mai bune conditii.
« inapoi

Contact

 Strada Izvorului, nr. 20, Cluj Napoca
 Tel: 0040 758 069 794
 E-mail: office@abdulprestige.ro

Facebook

Copyright © Abdul Prestige 2017 |  Webdesign by Softimpera