Articole » Masina proprie vs. masina inchiriata

Masina proprie vs. masina inchiriata

Atunci cand vrei sa pleci in concediu alaturi de familie sau pur si simplu ai de facut deplasari in interes de serviciu, poti opta pentru serviciile oferite de firmele de inchiriere masini de pe piata. Sa inchiriezi o masina nu este nici scump, nici dezavantajos, iar in tot acest timp masina personala poate ramane acasa in siguranta.
 
Uite cateva motive pentru a alege masina inchiriata in locul celei personale:
 
Serviciile de inchirieri auto cu sofer sunt extrem de avantajoase deoarece ofera tot confortul de care ai nevoie, iar multi dintre noi nu au masina potrivita pentru calatorie. Daca mergi in concediu cu familia sau prietenii, ai nevoie de spatiu pentru bagaje si pasageri, iar daca ajungi in interes de serviciu la o destinatie, iti trebuie o masina compacta, pentru deplasare eficienta.
Cert este faptul ca la o firma de inchirieri auto vei gasi exact cee ace se potirveste exigentelor tale in materie de confort.
 
In cazul unor calatorii, de exemplu, este posibil ca marimea masinii noastre sa nu fie suficienta pentru a cuprinde numarul persoanelor si bagajelor pe care dorim sa le luam cu noi, motiv pentru care puteti sa va indreptati atentia catre un SUV sau un alt model de inchiriat de marime mai mare.
 
Problemele cu uzarea motorului sau a cauciucurilor nu trebuie sa va preocupe atunci cand inchiriati un automobil in loc sa il folositi pe cel propriu. Este important de stiu faptul ca toate companiile de inchirieri auto suporta toate taxele de intetinere precum schimbarea uleiului, spalarea masinii, ingrijirii cauciucurilor si orice alte astfel de costuri care ar mai putea aparea pe parcurs.
 
Un alt motiv este faptul ca taxele de drum sunt acoperite de pretul de inchriere, deci nu mai trebuie sa va faceti griji in privinta rovinietei sau a oricaror altor taxe si costuri de intretinere precum RCA sau impozit.
 
 
« inapoi

Contact

 Strada Izvorului, nr. 20, Cluj Napoca
 Tel: 0040 758 069 794
 E-mail: office@abdulprestige.ro

Facebook

Copyright © Abdul Prestige 2017 |  Webdesign by Softimpera