Articole » Inchirieri masini cu sofer pentru firme si companii

Inchirieri masini cu sofer pentru firme si companii

Serviciul de inchirieri auto cu sofer nu mai este nicidecum un lux, ci a devenit deja o necesitate, mai ales pentru firmele si companiile care doresc sa ofere angajatilor cele mai bune conditii la locul de munca, dar care vor si sa pastreze o anumita imagine in sectorul business. Prin intermediul masinilor cu sofer pentru domeniul corporate veti crea o impresie buna de fiecare data, iar angajatii companiei vor fi multumiti de faptul ca sunt tratati bine la locul de munca.
Serviciile de inchirieri masini cu sofer a companiei Abdul Prestige va sta la dispozitie non-stop pentru a fi la dispozitie indiferent de programul de lucru al clientilor, iar soferii se asigura ca beneficiati de tot ajutorul de care aveti nevoie.

Compania noastra de inchirieri masini cu sofer va prezinta cateva beneficii ale utilizarii acestui serviciu pentru corporate, firme si companii:

Imagine profesionala bine construita
Odata ce ati inchiriat o masina cu sofer pentru clienti, partenerii dumneavoastra sau pentru angajati, aveti garantia si certitudinea ca soferii nostri profesionisti va vor oferi cele mai bune conditii de transport si va vor transporta in siguranta la destinatie, lucru care ajuta mult la mentinerea unei bune imagini a companiei.
 
Confort sporit
Nimic nu se compara cu o calatorie lipsita de griji si stres, mai ales atunci cand sunteti plecati in delegatii sau cand calatoriti in interes de serviciu intr-un oras nou, necunoscut  Serviciul de inchirieri masini cu sofer ofera un confort sporit, mai ales in situatiile in care este utilizat pentru parteneri de afaceri sau clienti care calatoresc mult de obicei si care sunt obositi dupa ore intregi de zbor.
 
Eficienta
De obicei, oamenii de afaceri sunt extrem de ocupati, asa ca in momentul in care aleg sa inchirieze masini cu sofer de la companiile de rent a car economisesc mai mult timp si devin mai eficienti, deoarece au la dispozitie un automobil confortabil si luxos si un sofer profesionist care ii este mereu la dispozitie.
 
Relaxare
Prin inchirierea masinilor cu sofer de la compania noastra va garantam ca veti scapa de grijle si stresul transportului deoarece va punem la dispozitie o flota cu automobile de lux si soferi profesionisti, care fac fata oricarei situatii. Dumneavoastra, clientilor si partenerilor dumneavoastra nu va mai ramane decat sa va relaxati!

« inapoi

Contact

 Strada Izvorului, nr. 20, Cluj Napoca
 Tel: 0040 758 069 794
 E-mail: office@abdulprestige.ro

Facebook

Copyright © Abdul Prestige 2017 |  Webdesign by Softimpera