Articole » Descopera flota noastra auto!

Descopera flota noastra auto!

Suntem la dispozitia clientilor nostri non-stop si ne asiguram ca acestia sa ajunga la destinatie intr-un mod cat mai placut posibil. Toate masinile noastre se inchiriaza cu sofer, acestea au kilometraj redus si nu se percepe garantie de client! Pentru a beneficia de toate avantajele acestui serviciu de rent a car, va asteptam sa optati pentru masini de inchiriat cu sofer!


Flota noastra de autoturisme cuprinde:

Audi A8 Quattro
Autoturismul Audi A8 Quattro face parte din categoria masinilor elegante si impunatoare, fiind in acelasi timp o masina rafinata, ce impresioneaza placut, dar si una sport, care iti depaseste asteptarile. Fiind o masina de lux, modelul A8 Quattro este perfecta pentru intalnirile pretentioase de serviciu.
 
BMW X6
Elegant si impunator in acelasi timp, autoturismul BMW X6 este perfect pentru ocaziile speciale sau pentru situatiile deosebite in care ne dorim sa fim in centrul atentiei cu un autoturism puternic. BMW X6 nu numai ca asigura confort permanent, ci ofera si siguranta de care ai nevoie atunci cand te deplasezi cu un atoturism.
 
Mercedes CL65 AMG
Autoturism de lux, sport si puternic – acestea sunt caracteristicile definitorii prin care autoturismul Mercedes CL65 impresioneaza. Chiar daca are un design sportiv si este o masina extrem de rapida, acest autoturism se potriveste de minune intalnirilor business deoarece este un model mai rafinat.
 
Nissan Patrol
Atragator si practic, Nissan Patrol este un autoturism puternic care inspira siguranta si se adreseaza celor indrazneti, care vor ceva diferit in materie de masini. Cu un interior confortabil si cu mult spatiu de depozitare, SUV-ul reprezinta alegerea ideala pentru off road sau pentru calatorii pline de aventura.
 
VW Transporter T6 Multivan LR
Acest model combina designul modern cu accentele retro, VW Transporter T6 Multivan LR fiind cel mai aratos si cel mai bine dotat multivan de pana acum. Cu un design elegant si materiale de calitate superioara, acest autoturism ofera spatii de depozitare bine gandite si scaune extrem de confortabile, potrivite pentru calatoriile mai lungi.
 
Transporter T5
Acest automobil este echipat pentru a face fata provocarilor de zi cu zi, iar flexibilitatea este caracteristica sa definitorie. Din acest motiv, Transporter T5 este ideal atunci cand doriti sa inchiriati autoturismul pentru un numar mai mare de persoane, cum ar fi angajatii unei corporatii. Automobilul dispune de 8+1 locuri.
« inapoi

Contact

 Strada Izvorului, nr. 20, Cluj Napoca
 Tel: 0040 758 069 794
 E-mail: office@abdulprestige.ro

Facebook

Copyright © Abdul Prestige 2017 |  Webdesign by Softimpera