Articole » Cum alegem masina potrivita pentru inchiriere

Cum alegem masina potrivita pentru inchiriere

Atunci cand dorim sa inchiriem o masina de la o firma de rent a car trebuie sa stim exact ce cautam si de ce anume avem nevoie pentru a nu ingreuna procesul si pentru a avea parte de o experienta placuta, care sa ne multumeasca. Alegerea masinii potrivite pentru inchiriere nu trebuie sa depinda doar de partea financiara, ci trebuie sa se faca tinand cont de mai multe criterii, astfel incat intregul proces de inchiriere sa fie unul placut. Pe langa criteriile de baza, confortul este un aspect important si de aceea va recomandam sa optati pentru masini de inchiriat cu sofer!

Alegerea masinii potrivite pentru inchiriere se face luand in calcul mai multi factori:
Motivul calatoriei
Primul criteriu care sa ne ghideze in alegerea unei masini pentru inchiriat este motivul. Este extrem de important sa decizi pentru ce anume iti trebuie masina deoarece acest aspect influenteza tipul de masina pe care il vei alege. Poti opta pentru o masina de inchiriat pentru o deplasare in interes de serviciu, pentru calatorii in interes personal sau pentru excursiile alaturi de familie.
 
Locatia
In cazul in care doriti sa calatoriti in orase mari si aglomerate, este recomandata o masina mai mica, pentru a face fata traficului greoi, dar si pentru o parcare mai rapida a automobilului. Daca mergi la un eveniment important poti opta pentru o masina de lux, pentru a impresiona cu eleganta automobilului. Insa daca faci o excursie la munte este recomandata o masina de teren cum este SUV-ul, pentru a fi in siguranta in ceea ce priveste deplasarea intr-o zona mai greu accesibila pentru masinile obisnuite.                                   
 
Numarul de persoane
Numarul de persoane care vor calatori cu masina inchiriata este important deoarece acest lucru influenteaza foarte mult masina pe care o vei alege. Daca vei calatori alaturi de familie sau prieteni este recomandata o masina mai spatioasa, pentru a te bucura de confortul oferit. In cazul in care calatoria este in doi, poti inchiria o masina mai mica, economica.
 
Bugetul disponibil
Este extrem de important de precizat faptul ca masina cea mai ieftina nu este si cea mai buna alegere care sa ofere confort si cele mai bune conditii pentru deplasare. Iti recomandam sa optezi pentru o masina de inchiriat care sa corespunda atat bugetului alocat, cat si nevoilor tale. Indiferent de pretul de inchiriere, siguranta ta trebuie sa fie pe primul loc!                
 
« inapoi

Contact

 Strada Izvorului, nr. 20, Cluj Napoca
 Tel: 0040 758 069 794
 E-mail: office@abdulprestige.ro

Facebook

Copyright © Abdul Prestige 2017 |  Webdesign by Softimpera