Articole » 3 motive pentru a inchiria masini de la compania noastra

3 motive pentru a inchiria masini de la compania noastra

Indiferent de destinatie, calatoriile de toate tipurile trebuie sa fie confortabile pentru a facilita experienta. Atunci cand suntem pe drumuri e important sa ne punem pe primul loc si sa ne odihnim atunci cand avem ocazia. Masinile inchiriate cu sofer iti asigura odihna si astfel ai mai mult timp pentru relaxare si pentru tine. Acest serviciu este perfect si pentru vacante si pentru calatoriile in scopul serviciului, cand timpul este foarte pretios, iar transportul trebuie sa fie cat mai eficient.
 
Trei motive pentru care sa alegi serviciile de inchirieri masini cu sofer de la Abdul Prestige:

Masini de lux – care va ofera confort sporit deoarece sunt dotate cu aparatura si materiale de calitate. Compania noastra va pune la dispozitie masini dotate corespunzator, pentru a oferi cele mai bune conditii de transport.
 
Nu se percepe garantie de client – pentru a arata ca avem incredere in clientii nostri. Spre deosebire de alte companii de rent a car, firma noastra nu pune accent pe acest aspect, pentru a nu conditiona potentialii clienti in niciun fel.
 
Se inchiriaza cu sofer – toate masinile se inchiriaza doar cu sofer, astfel siguranta si confortul sunt sporite. Timpul de calatorie va fi mai scurt deoarece soferii nostri conduc eficient.
In momentul in care aveti sofer, se elimina oboseala, iar daca doriti, pe parcursul calatoriei va puteti odihni.
 
Pe langa acestea, noi ne ocupam si de toate taxele pentru masina, pentru intretinere si reparatii pentru ca dumneavostra sa calatoriti fara griji. Taxele de drum sunt acoperite de pretul de inchiriere, deci nu mai trebuie sa va faceti griji in privinta rovinietei sau a oricaror altor taxe si costuri de intretinere precum RCA sau impozit.
« inapoi

Contact

 Strada Izvorului, nr. 20, Cluj Napoca
 Tel: 0040 758 069 794
 E-mail: office@abdulprestige.ro

Facebook

Copyright © Abdul Prestige 2017 |  Webdesign by Softimpera